Израел започна вчера празненствата в чест на преместването на американското посолство в Ерусалим, предаде

...
Израел започна вчера празненствата в чест на преместването на американското посолство в Ерусалим, предаде
Коментари Харесай

Израел празнува преместването на американското посолство в Ерусалим

Израел започна вчера празненствата в чест на преместването на американското посолство в Ерусалим, съобщи Асошиейтед прес.
 
Ден преди формалното разкриване на новото посолство, Израел нощес даде церемония парти в министерството на външните работи, на което участваха дъщерята на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Иванка, брачна половинка ѝ Джаред Къшнър и други видни американски представители като министъра на финансите Стивън Мнучин.

Обръщайки се към гостите, домакинът на приема, министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху, прикани другите страни да последват образеца на Вашингтон, предаде Ройтерс.
" Преместете вашите посолства в Ерусалим, тъй като това е вярното нещо. Преместете посолствата си в Ерусалим, тъй като това спомага за мира и тъй като не може да се гради мир върху основите на неистини. При каквото и да било допустимо спокойно съглашение, което бихте могли да си визиите, Ерусалим ще остане столица на Израел ", сподели министър председателят, представен от Ройтерс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР